Duurzaam, ambitieus ondernemerschap is ons DNA

Transformeren naar een duurzame wereld is essentieel voor toekomstige generaties. Deze verantwoordelijkheid ligt zowel bij het bedrijfsleven als bij de samenleving. Wij passen onze kennis en ervaring succesvol toe bij ondernemers die innovatieve oplossingen vermarkten en ontwikkelen voor een duurzame en inclusieve toekomst. 

Wij zijn specialisten in (her)positionering, naamgeving en (re-)branding projecten voor middelgrote nationale en internationale B2B-organisaties, startups en scale-ups.

Onze duurzaamheidsclaim klinkt door in ons gedrag: we eten vegetarisch, kiezen voor OV, fiets of elektrisch vervoer, werken al jaren zoveel mogelijk vanuit huis. Daarnaast kiezen we partners die ook duurzaamheid nastreven in hun gedrag en inkoop.  

Let’s scale-up your ambition!

Volg ons ook op:

Ministry of Marketing marketingadvies Utrecht
Stephanie van der Woude

Stephanie

Content & Social Media Marketeer

Content marketeer met een voorliefde voor verhalen vertellen. Door haar opleidingsachtergrond in Media en Cultuur heeft ze brede ervaring met alle vormen van content en het bereiken van de juiste doelgroep.

Hazal Zeynep Altunal - Ministry of Marketing

Hazal

Marketingadviseur en Online Marketeer

Hazal is een marketingstrateeg met een creatieve aanpak en gevoel voor ondernemerschap. Ze heeft een achtergrond in Media en Communicatie en een master Marketing Communicatie op zak. 

Wiebe Heeres - Ministry of Marketing

Wiebe

(Interim) Marketingadviseur en Hoofd Online Marketing

Enthousiaste marketingstrateeg met brede ervaring in positioneren, marketing en  én projectbegeleiding. Met een achtergrond in hbo Commerciële Economie en een master Marketing Management is hij supersterk in analyse, strategie en online marketing.

Hans Dekker - Ministry of Marketing

Hans

(Interim) Marketingadviseur en Conceptontwikkelaar

De oprichter van Ministry of Marketing. Hans is zijn loopbaan gestart bij o.a. McKinsey, Postbank en KPMG Consulting. Daarna was hij negen jaar als interim manager betrokken bij organisaties als Achmea Zorg, Ohra, Allianz Schade, AXA/REAAL en De Hypotheekshop.

Carolien Ottjes - Ministry of Marketing

Carolien

(Interim) Marketingadviseur en Conceptontwikkelaar

Specialist in Imagineering, oftewel conceptontwikkeling. Als interim marketing manager en projectmanager heeft ze zich ingezet voor onder meer Ortec, Pieter van Foreest en ESET. Ze is altijd gefocust op het creëren van draagvlak en een goede, constructieve samenwerking met alle belanghebbenden.

Marieke Hendrix - Ministry of Marketing

Marieke

Business Designer en Perceptie Marketeer

Als tv-journalist en videomaker zag ze jarenlang hoe angst en emotie het bij crises vaak overnemen van de ratio. Daarom helpt zij teams in positionering- of verandertrajecten aan een nieuw perspectief, door beperkende overtuigingen en aannames zichtbaar en bespreekbaar te maken. Ze laat het verschil zien tussen ‘waarheid’ en waarneming. Zo zet ze teams aan tot actie en tot het vinden van relevantie en betekenis.

Sandor Dorssers - Ministry of Marketing

Sandor

(Interim) Marketingadviseur

Onze ideale kandidaat als incompany projectleider van strategische merk- en marketingtrajecten. Een echte B2B2C-marketeer in hart en nieren, met ruim 15 jaar ervaring als (interim) marketing manager bij PostNL, Cendris en Reed Business.

Staat jouw afbeelding straks hier?

Stagiaires/internship/adviseurs

Het komt voor dat we nieuwe collega’s of stagiairs zoeken. Check op onze vacaturepagina wat je kunt doen. 

Onze kernwaarden zijn:

“Door de inzet van Ministry of Marketing leidt ons online platform tot veel meer opdrachten en is de omzet in 2017, 2018 en in 2019 verdubbeld.”
Juliëtte Zwinkels - Advocaat Jurable - Zwinkels Advocatuur
Juliëtte Zwinkels
Advocaat en oprichter platform Jurable
Jurable - Specialisten in omgevingsrecht - Ministry of Marketing

Lopende en afgeronde opdrachten: