Propositie ‘Campagne in een dag’

Campagne in een dag

Samen met Digiwedo en RDM Design hebben we een propositie ontwikkeld die uniek is in Nederland. Zoals de naam doet vermoeden leveren we binnen 24 uur een complete online campagne op. Hieronder lees je waarom en hoe we dat doen.

Waarom deze propositie?

Als je in een markt opereert waarin veel concurrentie is, dan valt er veel te kiezen. De kans dat een prospect voor jou kiest wordt kleiner naarmate de keuze groter wordt. Vanuit deze optiek is het altijd sterk om te zoeken naar een unieke propositie die jullie Unique Selling Point kan zijn. Maar dan ook écht iets unieks, wat anderen dus niet hebben of doen. Deze insteek geeft je namelijk een sterk onderscheidende marktpositie en dus concurrentievoordeel.

Zo maak je in 6 stappen een Unique Selling Point.

Wat houdt de propositie in?

Stel de afgelopen weken heb je samen met je collega’s hard aan een nieuw product of dienst gewerkt. Nu moeten alleen nog een aantal mensen er iets van vinden. Hun plasje erover doen, en dat duurt een beetje (te) lang. En zelfs zo lang, dat het momentum weg is en de energie uit het product development- en marketingteam wegsijpelt. Want tja, zo komt je nieuwe product of merk nooit naar de markt.

Opzoek naar een unieke propositie? Bekijk de workshop.

Dit is waar wij in springen.

Vanaf het moment dat je ons belt schieten we in de actie met als doel om binnen 24 uur een gehele campagne te hebben ontwikkeld en live te hebben gezet, inclusief Google en Social Media Advertising. Met als hoofddoel natuurlijk het promoten van je nieuwe product, dienst of om andere redenen.

Met een team van ervaren creatieven, online marketing specialisten en project managers zorgen wij dat je uit de brand wordt geholpen.

Tekst gaat door onder de afbeelding.

Zo werkt deze propositie

Had je campagne gisteren al live moeten zijn? Gisteren is natuurlijk onmogelijk, maar wij kunnen wel in no-time een krachtige online campagne voor je ontwikkelen en live zetten. Vanaf ieder moment dat jij het nodig hebt.

 • Binnen 24 uur landingspagina online
 • Ideaal voor last-minute acties
 • Campagne live = online advertenties aan

Je krijgt:

 • Prikkelende teksten
 • Krachtige vormgeving
 • Campagne landingspagina
 • Social media posts en promotie
 • Google en/of social advertising
Propositie Campagne in een dag

Ook opzoek naar een unieke propositie of een snelle manier om een campagne live te krijgen? Neem contact op met Hans.

Alles over B2B-marketing, naming en rebranding

Do-It-Yourself Dashboard

Je kiest voor een volledig ingericht dashboard met Google Analytics v4, dat inzicht geeft in

 • Google advertising (SEA),
 • SEO en op welke woorden je site wordt gevonden
 • Social Media resultaten.

Een online marketing specialist helpt je bij het inrichten van je dashboard, zodat je zeker weet dat alles goed werkt. Daarna kun je er zelf ermee aan de slag.