Tijdelijk marketing leiderschap nodig?

Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijk senior leiderschap in marketing of (verander-) communicatie? Om dingen voor elkaar te krijgen en te versnellen? Met vele interim-opdrachten op zak zijn wij jouw senior marketeer.

We worden vaak gevraagd door scale-ups en na een overname (M&A) om leiderschap, richting, structuur en vooral rust te brengen. 

We weten op welke knoppen te drukken, zodat de inspanning wél het gewenste resultaat geeft. Neem contact op en wij zorgen voor een snelle inzet van de best passende interim-professional.

Femke Fennis

OP OPDRACHT 

Interim CMO/Team Lead Marketing

Zeer ervaren team lead / head of marketing bij dienstverlenende scale-ups in telecom, energie en automotive. O.a. Eneco eMobility, Telfort, Ziggo.

Hans Dekker

PER OKTOBER 24U BESCHIKBAAR

Interim CMO/Team Lead Marketing/Kwartiermaker

Energieke denker en doener, die na zijn loopbaan bij o.a. McKinsey, Postbank en KPMG Consulting sinds 2006 als interim manager actief is. 

Hans de Winkel - Associate Partner Ministry of Marketing

Hans de Winkel

PER DIRECT BESCHIKBAAR

Interim CCO/CMO/Team Lead Marketing

Een snelle denker die streeft naar continue verbetering. Inzetbaar bij het verbeteren van marketing en sales. O.a. EY, Logica, KPN, PostNL, Menzis.

Marieke Hendrix - Ministry of Marketing

Marieke Hendrix

OP OPDRACHT

Interim Specialist Verandercommunicatie

Coaching en leiderschap bij positionering- of verandertrajecten. Richtinggevend en hands-on. Wat mensen motiveert, drijft de actie in je organisatie.

Wiebe Heeres - Ministry of Marketing

Wiebe Heeres

PER DIRECT BESCHIKBAAR

Interim Senior Marketeer/Online marketeer

Enthousiaste marketingman met brede ervaring in online marketing. Heeft een master in Marketing Management en is daardoor supersterk in analyse en strategie.

Jouw foto straks hier?

Track record in leiderschap vereist!

Diverse senior marketing leiderschapsrollen

Regelmatig worden we benaderd voor interim opdrachten. De vragen die we doorgaans krijgen staan hieronder opgesomd. 

Interim marketing uitgevoerd voor:

Kritische vragen die je verder brengen

Door de juiste vragen te stellen hebben ze snel door waar de schoen wringt en wat er nodig is om te versnellen, je mensen mee te krijgen en te activeren. 

Onze interim senior marketing managers zijn stuk voor stuk koplopers in hun vak. Ze zijn daardoor een ideaal klankbord voor directie- en managementteams. Ze laten zich de kaas niet van het brood eten en weten met hun aanpak teams snel op gang te brengen. Je kunt onze interim professionals inhuren als:

+ marketing coach
+ CMO/marketing director
+ marketing manager
+ senior marketing- of communicatieadviseur
+ verandermanager
+ projectmanager

We zijn op ons best in B2B-organisaties die een projectleider of specialist zoeken voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategie, en bij het begeleiden van herpositionerings-, rebrandings- en verandertrajecten.

Brede interim marketing ervaring

Onze ervaring op marketinggebied hebben we opgedaan bij onder andere Eneco eMobility, GMP+ International, McKinsey, Projective Group en Interstellar. Dankzij deze brede ervaring weten onze specialisten zich snel volledig op de hoogte te brengen van de specifieke situatie en binnen korte tijd voor resultaat te zorgen.

Enkele recente opdrachten zijn

“Door de inzet van Ministry of Marketing leidt ons online platform tot veel meer opdrachten en is de omzet in 2017, 2018 en in 2019 verdubbeld.”
Juliëtte Zwinkels - Advocaat Jurable - Zwinkels Advocatuur
Juliëtte Zwinkels
Advocaat en oprichter platform Jurable
Jurable - Specialisten in omgevingsrecht - Ministry of Marketing

Lopende en afgeronde opdrachten:

Do-It-Yourself Dashboard

Je kiest voor een volledig ingericht dashboard met Google Analytics v4, dat inzicht geeft in

  • Google advertising (SEA),
  • SEO en op welke woorden je site wordt gevonden
  • Social Media resultaten.

Een online marketing specialist helpt je bij het inrichten van je dashboard, zodat je zeker weet dat alles goed werkt. Daarna kun je er zelf ermee aan de slag.