Tijdelijk parttime leiderschap nodig?

Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijk senior leiderschap op marketinggebied? Om simpelweg dingen voor elkaar te krijgen en te versnellen? Met vele interim-opdrachten op zak zijn wij senior marketingspecialisten. We kennen de klappen van de zweep en weten op welke knoppen te drukken zodat marketing wél het gewenste resultaat geeft. Neem contact op en wij zorgen voor een snelle inzet van de best passende interim-professional.

Carolien Ottjes - Ministry of Marketing

Carolien Ottjes

Marketing manager, projectmanager, senior marketeer

Specialist in Imagineering, oftewel conceptontwikkeling. Als interim marketing manager en projectmanager heeft ze zich ingezet voor onder meer Ortec, Pieter van Foreest en ESET. Ze is altijd gefocust op draagvlak en samenwerking met alle belanghebbenden.

Marieke Hendrix - Ministry of Marketing

Marieke Hendrix

Business coach, trainer en perceptie marketeer

Als tv-journalist en videomaker zag ze jarenlang hoe angst en emotie het bij crises vaak overnemen van de ratio. Nu coacht ze teams bij positionering- of verandertrajecten. Dat doet ze door beperkende overtuigingen en aannames zichtbaar en bespreekbaar te maken. Ze laat het verschil zien tussen ‘waarheid’ en waarneming. 

Sandor Dorssers - Ministry of Marketing

Sandor Dorssers

Projectleider, marktmanager en marketing coach

Onze ideale kandidaat als incompany projectleider van strategische merk- en marketingtrajecten. Een echte B2B2C-marketeer in hart en nieren, met ruim 15 jaar ervaring als (interim) marketingmanager voor PostNL, Cendris en Reed Business.

Wiebe Heeres - Ministry of Marketing

Wiebe Heeres

Marketing manager, projectleider, senior marketeer

Enthousiaste marketingstrateeg met brede ervaring in positioneren en marketing op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Met een opleidingsachtergrond in Commerciële Economie en Marketing Management is hij supersterk in analyse en strategie.

Kritische vragen die je verder brengen

Door de juiste vragen te stellen hebben ze snel door waar de schoen wringt en wat er nodig is om te versnellen, je mensen mee te krijgen en te activeren. 

Een tikkeltje eigenwijs zijn we wel. Onze interim professionals weten wat wél werkt en laten zich door anderen niet van de wijs brengen. Hebben een duidelijke focus op het doel.

Onze interim senior marketing managers zijn stuk voor stuk koplopers in hun vak. Ze zijn daardoor een ideaal klankbord voor directie- en managementteams. Ze laten zich de kaas niet van het brood eten en weten met hun aanpak teams snel op gang te brengen. Je kunt onze interim professionals inhuren als:

+ marketing coach
+ CMO/marketing director
+ marketing manager
+ marktmanager
+ senior marketing- of communicatieadviseur
+ verandermanager
+ projectmanager

We zijn op ons best in B2B-organisaties die een projectleider of specialist zoeken voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategie, en bij het begeleiden van herpositionerings-, rebrandings- en verandertrajecten.

Brede interim ervaring

Onze ervaring op marketinggebied hebben we opgedaan bij onder andere Cendris, Eneco eMobility, GMP+ International, McKinsey, Ortec, Philips en PostNL. Dankzij deze brede ervaring weten onze specialisten zich snel volledig op de hoogte te brengen van de specifieke situatie en binnen korte tijd voor resultaat te zorgen.

Enkele recente opdrachten zijn het opzetten van een internationale marketingstrategie voor Eneco eMobility, het structureren van de commerciële en marketingactiviteiten van GMP+ International en onderzoek naar en activeren van de e-commercemarkt B2B-pakketten voor PostNL.

“Door de inzet van Ministry of Marketing leidt ons online platform tot veel meer opdrachten en is de omzet in 2017, 2018 en in 2019 verdubbeld.”
Juliëtte Zwinkels - Advocaat Jurable - Zwinkels Advocatuur
Juliëtte Zwinkels
Advocaat en oprichter platform Jurable
Jurable - Specialisten in omgevingsrecht - Ministry of Marketing

Lopende en afgeronde opdrachten: