Lancering Projective Group in de Nederlandse markt

Lancering Launching Projective Group

Vorig jaar werkten we interim aan de lancering van Projective Group in de Nederlandse markt.

De afgelopen jaren zijn Charco & Dique, Enigma Consulting, Mastermind Consulting overgenomen door Projective. Medio 2023 zijn de genoemde merken samengevoegd tot Projective Group. Deze fusie van merken moest met een big splash in de Nederlandse financiële markt worden gepromoot

De campagne was een groot succes! Met een brede mix van media kon men niet om de lancering van Projective Group heen. We kochten en onderhandelden over verschillende advertentieposities. Onder andere bij het FD, in PensioenPro, op billboards (OOH). Daarnaast zetten we branded videoboodschappen in op LinkedIn van de founders/partners van de overgenomen partijen.

“Via Google kwamen ze bij ons terecht. De naam Ministry of Marketing sprak ze sterk aan omdat ze zelf The Ministry of Compliance hebben opgericht.”

Hans Dekker, marketing consultant

Naast de set van advertenties en berichten hebben we een interview op Business News Radio (BNR) kunnen regelen, en hebben we een significante impact gemaakt die door de hele markt resoneerde.

Tekst gaat door na de afbeelding

Partner Corjan Mol in de studio van BNR (fotografie: Lyone Peperkamp)

Dat is nog eens een vette ROI

De positieve feedback die ze ontvingen bevestigde dat deze campagne goed opviel en erg succesvol was. In de laatste fase van de campagne heeft Projective Group twee nieuwe opdrachten binnengehaald waarmee ze ongeveer 15 consultants direct konden inzetten op de gegeven opdrachten.

Een succesvolle samenwerking verdient een vervolg!

Na een paar maanden van consolidatie heeft Projective Group ons opnieuw benaderd. Vanwege dit succes vroegen ze ons terug om hen te helpen bij het opzetten van een hoogwaardig marketingteam en om hun merkpositie op de Nederlandse markt te versterken.

Alles over B2B-marketing, naming en rebranding

Do-It-Yourself Dashboard

Je kiest voor een volledig ingericht dashboard met Google Analytics v4, dat inzicht geeft in

  • Google advertising (SEA),
  • SEO en op welke woorden je site wordt gevonden
  • Social Media resultaten.

Een online marketing specialist helpt je bij het inrichten van je dashboard, zodat je zeker weet dat alles goed werkt. Daarna kun je er zelf ermee aan de slag.