Merk Activatie (Brand Activation)

Of het nu je (nieuwe) collega’s of je doelmarkt betreft: Merk Activatie is de manier om doelgroepen te betrekken bij jouw merk en bedrijf. Maak met je distributiestrategie echte verbinding met je mensen. 

Merk Activatie - Brand Activation

Sterke Communicatie door Merk Activatie

Bij het verder brengen en integreren van een groep ‘losse’ bedrijven is een goed georganiseerde communicatiestructuur onvermijdelijk. Want hoe zorg je dat medewerkers van de verschillende bedrijven langzaamaan dezelfde bloedgroep krijgen?

Dit geldt ook voor de andere externe stakeholders. Hen op tijd en met de juiste boodschap informeren is een uitdaging waarmee wij vele jaren ervaring mee hebben. We doen merk activatie-trajecten bij scale-ups en M&A-trajecten in onder andere accountancy, assurantiën, automotive, detachering, financieel, handel, juridisch, HR / People & Culture, ICT, opleidingen en verzekeringen.

Hans Dekker - Ministry of Marketing

Meer weten? Vraag het Hans

  • >25 jaar internationale ervaring als Senior Marketing Professional en Consultant bij B2B M&A’s, Tech Scale-ups en MKB en grootbedrijf.
  • McKinsey, KPMG Consulting en ING Bank alumnus, onder anderen.
  • ‘Getting the job done’ is op zijn lijf geschreven.
  • Oprichter en eigenaar van Ministry of Marketing (sinds 2012).

Alles over B2B-marketing, naming en rebranding

Do-It-Yourself Dashboard

Je kiest voor een volledig ingericht dashboard met Google Analytics v4, dat inzicht geeft in

  • Google advertising (SEA),
  • SEO en op welke woorden je site wordt gevonden
  • Social Media resultaten.

Een online marketing specialist helpt je bij het inrichten van je dashboard, zodat je zeker weet dat alles goed werkt. Daarna kun je er zelf ermee aan de slag.