Stuck in a marketing gap?

Binnen drie maanden zie je resultaat. Gegarandeerd!

Je weet waar je organisatie in de toekomst moet staan. De route om daar te komen is minder duidelijk. Dit noemen wij de marketing gap: de strategische, tactische en operationele stappen die je moet nemen om doelstellingen en ambities op een duurzame manier te realiseren. Doe onze gratis Marketing Gap Scan en ontdek jullie marketing gaps!

Zij gingen je voor:

Positionering strategie

Aan de hand van jullie ambities verwerven we een sterke marktpositie. We leveren:

Bedrijfs- of merknaam

Op basis van jullie ideeën en missie ontwikkelen we een sterke en vernieuwende merk- of bedrijfsnaam.

Online marketing

Met verschillende B2B-opdrachtgevers werken we succesvol samen aan hun SEO, SEA en social advertising.

Inspiratie sessies

Marketing workshops die stof tot nadenken geven en dwingen om keuzes te maken. Een paar voorbeelden:

Performance boosters in (online) marketing

Sinds 2012 halen wij bedrijven uit hun marketing gap door ze te adviseren over het versnellen en verbeteren van hun (online) marketingaanpak, merkontwikkeling en (re)branding. We zijn actief bij startups en scale-ups (vooral B2B-dienstverleners) door het hele land. Daardoor hebben we ervaring in allerlei branches, zoals: accountancy, assurantiën, automotive, detachering, financieel, handel, ICT, kantoorinrichting, opleidingen, juridisch, de maakindustrie en verzekeringen.

Samen werken we aan opdrachten als het ontwikkelen en uitvoeren van positioneringsstrategie, advisering over proposities en prijsstrategie, het operationaliseren van marketing binnen een organisatie, of het ontwikkelen en implementeren van een compleet nieuw merk. Door daarbij te werken volgens de LEAN marketing methode zien we binnen 3 maanden resultaat. Gegarandeerd!

Wat mist er in jullie marketingaanpak?

Stop met hapsnap-marketing en kies voor een structurele en planmatige aanpak die direct resultaat geeft. Ons Marketing Performance Model© legt bloot waar jullie marketing performance hapert.

Tegen een kleine investering (vanaf 1.750 euro excl. btw) doen we een uitgebreid assessment van jullie marketing performance. Je krijgt advies over:

Lopende en afgeronde opdrachten:

Whitepaper

Je wilt meerdere merken terugbrengen tot één. Voor welk merk kies je?

Bezit je meerdere merken die je eigenlijk wilt terugbrengen tot één merk? Hoe pak je dat aan? Wat doe je met de opgebouwde reputaties? Welke waarde heeft een merk eigenlijk en met welke investering moet ik rekening houden als ik alles naar één merk overzet? Wanneer is een merk uit de markt halen een slecht idee?

Het zijn veel vragen met veel onzekerheden.

In deze whitepaper vind je alles wat nodig is bij het opzetten van een rebrandingproject. Met welke waarden je rekening moet houden om tot een juiste keuze te komen. Inclusief de business case waarmee jij en je stakeholders op basis van cijfers de juiste keuze kunt maken.

Download Rebranding Business Case
“Door de inzet van Ministry of Marketing leidt ons online platform tot veel meer opdrachten en is de omzet in 2017, 2018 en in 2019 verdubbeld.”
Juliëtte Zwinkels - Advocaat Jurable - Zwinkels Advocatuur
Juliëtte Zwinkels
Advocaat en oprichter platform Jurable
Jurable - Specialisten in omgevingsrecht - Ministry of Marketing